Werkplek

Wij kunnen u verder helpen met al uw werkplek gerelateerde vragen en verzoeken. Of u nu vragen heeft over uw huidige werkplek of op zoek bent naar een nieuwe, Infotune ICT helpt u graag op weg. Ontdek hoe Infotune ICT u kan ondersteunen bij uw werk.

Waar kunnen we u mee helpen?

Met een Infotune ICT werkplek kunt u zorgeloos aan het werk. Wij beheren uw werkplek op afstand en zorgen voor een optimale bereikbaarheid. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk onderbrekingen ondervindt. Mocht er toch iets voorkomen, dan staat onze servicedesk klaar om het probleem te verhelpen. Wanneer het incident niet vanaf afstand op te lossen is, komen wij op locatie zodat u zo snel mogelijk met uw werk verder kunt.

Zorgeloos printen

Printers voor zakelijk gebruik zijn er in alle soorten en maten. Voor iedere behoefte heeft Infotune ICT dan ook een passende oplossing beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van printer lease. U betaalt een vaste maandprijs waar supplies, onderhoud en reparaties bij zijn inbegrepen. Hierdoor heeft u geen onverwachte kosten.

  • Vast bedrag per maand
  • Contract op basis van uw behoefte
  • Inclusief toners, onderhoud en reparaties

Altijd beschermd online

Tegenwoordig zijn er veel bedreigingen die uw werk kunnen verstoren. Denk bijvoorbeeld aan virussen, ransomware (cryptolockers) of diefstal. Infotune ICT biedt verschillende oplossingen die uw werkplek hiertegen beveiligd. Dit doen wij bijvoorbeeld door het gebruik van actuele anti-virusoplossingen en het versleutelen van uw data. Hierdoor is uw data onbruikbaar voor onbevoegden.

  • Versleutelen van uw gegevens
  • Bescherming tegen cryptolockers
  • Beschermd tegen virussen en malware
Bel me over deze dienst
 

Onze partners