E-mail

Dagelijks worden er vele e-mailberichten verstuurd. Veel bedrijven zijn dan ook afhankelijk van een werkende e-mailoplossing. Infotune ICT heeft de optie die het beste bij uw organisatie past, of u nu lokaal werkt of vanuit de cloud. Ontdek hoe Infotune ICT u kan ondersteunen bij uw werk.

Lokaal of Cloud?

Tegenwoordig kan mail op meerdere manieren worden aangeboden. Zo is het mogelijk om een mailserver in eigen beheer te nemen of mail aan te bieden vanaf de cloud. Voor beide gevallen kunt u bij ons terecht. Het ligt geheel aan de situatie welke oplossing voor uw organisatie het beste is. Samen met u kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Last van spam?

Niets is zo vervelend als spam in de e-mail, maar spam kan ook gevaarlijk zijn. Het is daarom belangrijk om spam te weren van uw postvak. Infotune ICT kan dit voor u doen. Ieder e-mailbericht wordt door ons op meerdere factoren beoordeeld voordat deze bij u wordt afgeleverd.

Ons spamfilter gebruikt de nieuwste technieken om spam te herkennen. Het zelflerende systeem kijkt bijvoorbeeld naar de inhoud, controleert de links en scant de bijlages op bedreigingen. Wanneer het bericht niet voldoet, wordt deze door ons geblokkeerd.

  • Bescherming tegen actuele bedreigingen
  • Geavanceerde scantechnieken
  • Vaste prijs per maand
Bel me over deze dienst
 

Onze partners