Infotune ICT Cloud

Infotune ICT heeft een nieuw Cloud-platform! Met behulp van dit platform kunnen we diensten op grote schaal met een hoge snelheid en beschikbaarheid aanbieden. Door het platform zijn fysieke servers op locatie overbodig. Geen eenmalige investeringen, onderhoudskosten of licentiekosten meer.

Wat is het?

Met ons schaalbare Cloud-platform kunnen we u meerdere diensten centraal aanbieden. Of het nu gaat om het aanbieden van een externe werkomgeving met Microsoft Office, mailboxen of het aanbieden van bestaande virtuele machines. Vanaf de Infotune Cloud kunt u zorgeloos aan het werk.

  • Hoge bereikbaarheid en continu├»teit
  • Voorspelbare maandelijkse kosten naar verbruik
  • Uw data veilig in een gecertificeerd datacenter

Hoe werkt het?

De Infotune Cloud is een hoog beschikbaar platform dat vanuit een datacenter is aangeboden. Dit datacenter voldoet aan de hoogst mogelijke standaards op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid. Een van de belangrijkste aspecten van een Cloud is de bereikbaarheid, om een zo hoog mogelijke bereikbaarheid te kunnen garanderen zijn alle kritieke componenten meervoudig uitgevoerd. Meerdere componenten mogen defect raken zonder dat u dit merkt.

Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Vanaf het internet verbindt u veilig met uw eigen voorzieningen op ons Cloud platform. Een groot voordeel voor organisaties met meerdere locaties of buitendienst medewerkers.

Bel me over deze dienst
 

Onze partners