Internetdiensten

Voor een organisatie is een snelle internetverbinding een basisvoorziening. Wanneer deze niet meer werkt komen veel bedrijfsprocessen stil te liggen. De impact van een dergelijke onderbreking is enorm. Een stabiele internetverbinding zorgt ervoor dat uw organisatie zorgeloos kan werken. Ontdek hoe Infotune ICT u hiermee kan helpen.

DSL, Glas of Mobiel?

Infotune ICT kan internetverbindingen voor uw organisatie verzorgen. Dit is mogelijk via glasvezel of DSL. Doordat wij gebruik maken van de betrouwbare infrastructuur van RoutIT B.V. kan een optimale bereikbaarheid worden gegarandeerd. Doe de postcode check om te controleren welke internetdiensten op uw adres beschikbaar zijn.

U kunt ook gebruik maken van mobiel internet. Gebruikt uw bedrijf meerdere smartphones, laptops of tablets? Bij Infotune ICT deelt u gemakkelijk uw bundel met uw collega's. Zo vangt u schommelingen in dataverbruik eenvoudig op.

Zowel de vaste verbinding (glasvezel of DSL) als de mobiele verbindingen kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor is het voor uw mobiele apparaten niet nodig om een VPN-verbinding tot stand te brengen. Uw gegevens blijven binnen uw organisatie.

Postcode Check

Doe de postcode check en kijk direct welke diensten van Infotune ICT er op uw adres beschikbaar zijn.

 

IP-VPN

Door een internetverbinding van Infotune ICT af te sluiten, kunt u gebruik maken van een IP-VPN. Dit is de oplossing voor organisaties die hun vestigingen (netwerken) met elkaar willen verbinden. Alle locaties worden gekoppeld tot 1 overzichtelijk netwerk. Dit grote netwerk hoeft slechts vanaf een enkel punt van internettoegang voorzien te worden. In plaats van een dure firewall per vestiging, kan er een enkele firewall worden gebruikt.

Infotune ICT gebruikt een IP-VPN om te verbinden met haar klanten. Op deze manier kan er veilig toegang tot het netwerk van de klant worden vekregen. Hierdoor is het mogelijk om beheer uit te voeren zonder op locatie aanwezig te zijn.

Bel me over deze dienst
 

Onze partners