Wi-Fi

Netwerk op maat!

Infotune ICT heeft Wi-Fi oplossingen op maat. Hierdoor krijgt u de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Zo leveren wij ‘access points’ (AP’s) voor complexe hoog beschikbare netwerken en voor kleinere kantooromgevingen. De AP’s werken naadloos met elkaar samen. Zo kunt u zich in uw organisatie verplaatsen zonder dat de verbinding verbreekt.

Omdat alle AP’s van Infotune ICT centraal worden beheerd, zijn wij in staat om snel en efficiënt wijzigingen toe te passen voor uw gehele organisatie.

Meten is weten!

Om de beste verbinding te kunnen garanderen meten wij de dekking van het geplaatste draadloos netwerk. Dit levert een rapport op waarin u exact kunt aflezen hoe het netwerk presteert. In sommige gevallen doen wij vooraf een meting om het aantal access points te bepalen, dit is afhankelijk van de situatie.

  • Site survey voor bepalen van hardware
  • Uitgebreide rapportage met meetresultaten
  • Site survey achteraf voor inzicht in prestaties

Open netwerk? Geen probleem!

Onze Wi-Fi oplossing kan volledig naar wens worden geconfigureerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gescheiden netwerken te realiseren. Zo kunnen bezoekers veilig verbinden met het internet zonder toegang te hebben tot voorzieningen in uw organisatie. Om de impact van bezoekers geheel tot een minimum te beperken, kan eventueel worden besloten om limieten in te stellen. Bezoekers kunnen hierdoor enkel profiteren van een vooraf ingestelde snelheid.

Onze partners